top of page

Om Bare Beppe

Bare Beppe startet i 2016 av gründer Tone Mette Baann Eftang som har kallenavnet Beppe blant nære venner. Beppe er opptatt av å skape en samlingsplass for alle - der kunden skal føle seg ivaretatt og bli sett. 

Maten som serveres er laget fra bunnen av uten unødige tilsetningstoffer med kun ærlige råvarer - helst lokalt der det lar seg gjøre. 

På Bare Beppe er vi opptatt av integrering og har ansatte fra ulike kulturer og verdensdeler. Vi har hatt fokus på å få kvinner med minoritetsbakgrunn ut i arbeid, sammen med oss fra fjorden, utgjør vi en herlig blanding der alle jobber mot et felles mål - der vi skal ha fine arbeidsdager og utvikle oss hele tiden.

Vi lager mat ut fra hva som trender akkurat nå og etter sesongens råvarer. 

att.ZQzbUh01Me2aD1btP3z7JxPRdojXXtc-is8FL3Un2wQ (1).jpg
bottom of page