top of page
kkk.jpg

Velkommen til bare beppe!

vi har åpent i kafeen mandag - lørdag 09.00 - 16.00 

Mandag - fredag kan du få våre 
bakevarer, drikke og lunsj levert  hjem til deg eller en venn

BARE BEPPE kafé og litt til 
- lunsjretter, bakevarer og kaker som smaker 
 

Vi tror på ekte mat, laget fra bunnen av, uten kunstige tilsetningsstoffer. Vi tror at med respekt for håndverket smaker maten bedre, og derfor vil vi alltid gi vårt beste for å lage ærlig, raus og real mat - rett fra vårt lille håndtverksbakeri. 

 

Ferske brød og gjærbakst bakes hver morgen av råvarer vi er stolte av, uten juks. Der det er mulig, bruker vi økologiske kornsorter, og mange av melblandingene våre er basert på urkorn, gamle kornsorter som emmer og spelt.


 Kontakt oss gjerne på 940 82 997

HVA VI KAN GJØRE FOR DEG

CATERING

Vi kan levere catering til alt fra lunsjer på hjemmekontoret til minnesamvær. Ta kontakt  for en prat om hva vi kan gjøre for deg.

Send oss en e-post eller se noen av pakkene våre her

FESTKAKER

Vi er et stolt håndverksbakeri, og leverer festkaker av høyeste kvalitet. Alle bunner er laget fra bunnen av, av gode, naturlige råvarer. For det syns vi våre kunder fortjener

 

Vi ber om at du sender  oss en e-post  med din kontaktinfo dersom du vil bestille hele kaker - slik at du får den akkurat som du ønsker. 

 

Vi hjelper deg med å sette sammen lekre gavepakker, av alt fra deilige spesialkaffer fra Solberg&Hansen til lekre delikatesseprodukter fra Olivino. 

Se utvalget

bottom of page